Țesatură tehnică - fină Site de sortare în rame

Sita din sârmă fină este utilizată pentru sortarea materialelor în vrac și filtrare în industria sticlei, chimică și alimentară


Descriere

Sortarea materialelor fine în vrac, sau și filtrarea acestora; in special in industria materialelor si materialelor de constructii, in industria ceramica si alimentara.

Material

Ramele sitei de sortare și sita din sarma fina sunt realizate din oțel inoxidabil, vezi tabelul materialelor din sectiunea de download/descărcare

Descriere

Tehnologia de tensionare a sitei constă în tensionarea ei în toate cele patru direcții. Valoarea tensiunii este măsurată în fiecare direcție printr-o preîncărcare a cuplului și, datorită acesteia, același cuplu de tensionare poate fi asigurat pentru toate sitele. Ulterior, sita de sortare este fixată în sortator, iar datorită prinderii în cadrul ei, nu mai este necesar să se ocupe de oprirea ei efectivă.

Forme și modele ale ramelor

Producem site rotunde, dreptunghiulare, patrate, triunghiulare sau alte forme conform cererii clientului. Furnizăm site de sortare în rame noi, dar revizuim și sitele vechi. Sitele din sârmă fină pentru rame pot fi lipite. La cererea clientului, este posibila furnizarea de site de sortare în rame cu diverse accesorii (ex. scurgeri, cauciucuri de etansare, curatare etc.).

Dimensiuni

Furnizăm site de sortare în rame - rotunde în diametre de la 300 la 2650 mm. Nu este posibilă depășirea acestei dimensiuni maxime pentru alte forme (ex. sită de sortare dreptunghiulară, pătrată, triunghiulară).

Termen de livrare

La comanda.


Fișiere atașate


Contactați-ne

Pavel Kopička

Șef de departament
mob.: +420 603 479 289
tel.: +420 318 494 106
e-mail: kopicka@eurositex.cz

Ladislav Vimmer

Director vânzări
mob.: +420 602 309 920 
tel.: +420 318 494 138
e-mail: vimmer@eurositex.cz

© Copyright 2024 Euro SITEX
Design and Programing: Reklalink s.r.o.