ISTORIA Euro SITEX s.r.o.

În 1994, producătorii de site SITOS IS Heřmanice, Hutter & Schrantz IS Vienna și Ludwig Krieger Draht und Kunststofferzeugnisse GmbH Karlsruhe au fondat Sitos Trading, ulterior Euro SITEX s.r.o. Scopul noii organizații a fost crearea unei companii profesionale de consultanță și comerț care să vândă site de la producătorii de mai sus, exclusiv pe piețele din Europa de Est. Sitos Trading și-a îndeplinit sarcinile cu succes și a câștigat rapid o cotă decisivă pe piața de site industriale din Cehia și Slovacia.

Pe baza marketingului extins și a experienței partenerilor străini, programul furnizorilor a fost profilat în continuare. Treptat, s-au adăugat alte site, țesături tehnice, inclusiv filtre, materiale perforate, iar în final, cele patru categorii principale de produse livrate au fost completate cu benzi transportoare din sârmă și plastic. Marea majoritate a acestor produse provin din producțiile proprii ale fondatorilor și partenerilor Euro SITEX s.r.o. Acolo unde cerințele pieței au depășit capacitatea de aprovizionare, s-au creat fuziuni cu producători europeni de renume, precum ROLF KÖRNER GmbH.

În 1997, a început să se construiască o rețea de birouri pentru vânzări și filiale exclusiv în Europa de Est. De-a lungul timpului, serviciile și produsele companiei au ajuns în 18 țări prin reprezentanți, iar în mai multe dintre ele dețin acum o poziție dominantă pe piață datorită calității lor.

Dezvoltarea rapidă a structurii produsului și creșterea rețelei de vânzări au avut de asemenea un impact direct asupra Sitos Trading în sine. În primul rând, în legătură cu introducerea producției proprii și a activităților de creștere în Europa de Est, denumirea a fost schimbată în actuala Euro SITEX s.r.o. Astăzi, din cei trei vânzători pregătiți inițial a apărut o echipă de patruzeci membri specialiști, reprezentând topul absolut în domeniul lor. În acest moment, compania a obținut și certificatul ČSN EN ISO 9001: 2001.


O piatră de hotar fundamentală în istoria Euro SITEX s.r.o. a fost martie 2002, când grupul de companii de producție HEIN, LEHMANN GmbH, se alătură companiei. Acest gigant în producția de site industriale și benzi transportoare completează capacitatea de producție existentă a companiei cehia și creează astfel o gamă de servicii și produse de neegalat în ceea ce privește amploarea și calitatea în Europa de Est.

Nu în ultimul rând, momentele importante din existența companiei a fost si septembrie 2003, când a fost finalizată construcția primei părți a noului centru de vânzări și logistică.

Euro SITEX s.r.o. intră în 2009 ca cel mai mare producător ceh de site industriale. Odată cu finalizarea celei de-a doua și a treia etape a construcție a propriului ansamblu, a fost creat un complex de spații comerciale și de birouri, care sunt gata să primească clienți noștri. Magazinul companiei nou deschis cu întreaga gamă, care are o suprafață de peste 600 m2 vă invită să ne vizitați.
Filialele numite Euro SITEX s.r.o.® operează deja în opt țări din Europa de Est.

În anul 2013, Euro SITEX s.r.o. a reușit dezvoltarea compania înainte de criza economică globală din 2008 și să-și consolideze poziția în Europa de Est. Datorită creșterii capacității de producție, au început primele livrări în Asia și Africa de Nord.

 


Datorită stabilității sale în Cehia dar și pe piața din Europa de Est, Euro SITEX s.r.o. a obținut drepturi exclusive de  reprezentre și pentru alte grupuri de produse ale membrilor grupului Stafag, ma exact de la Steinhaus, Lucotec, Multotec și DOH.

DOH

O companie cu mai mult de un secol de istorie. Un furnizor de benzi foarte specializat, ale cărui benzi transportoare sunt utilizate acolo unde nu pot fi utilizate benzi din cauciuc, textile și plastic și nu sunt disponibile soluții standard. Un producător foarte specializat și cu experiență in benzile de sârmă pentru soluții individuale și extrem de durabile în diverse domenii de aplicare.

Steinhaus

Politica companiei de creștere controlată, de autofinanțare care a fost implementată în mod constant de-a lungul istoriei de 90 de ani a companiei, oferă Steinhaus GmbH nu numai o bază economică sănătoasă, ci și o prezență destul de impresionantă la nivel mondial. Steinhaus face parte din grupul STAFAG cu peste 50 de companii și 3.000 de angajați în întreaga lume. Familia Steinhaus este în continuare acționarul majoritar al acestui grup de companii. Programul de livrare STEINHAUS constă in module de sită din materiale sintetice sau din oțel, precum și site fantă și diverse materiale filtrante din oțel, fibre sintetice și textile. Împreună cu filialele lor Lucotec și DOH, aceștia sunt de asemenea producători de sisteme pneumatice de amortizare și benzi transportoare din sârmă.


Lucotec

După primele proiecte de arcuri pneumatice din 2010, Lucotec GmbH a fost fondată în aprilie 2014. În această etapă Steinhaus, membru al grupului STAFAG, a făcut prima investiție în această companie start-up. Astăzi Steinhaus este acționarul majoritar al Lucotec și deține brevete pentru arcuri pneumatice cu scopul de a dezvolta piața sistemelor de suspensie cu arcuri pneumatice la nivel mondial.

Lucotec se concentrează pe rezolvarea problemelor cu vibrații ale clienților noștri, în special prin transformarea utilajelor de sortare de la arcuri convenționale din oțel sau cauciuc în sisteme Lucotec. Arcurile pneumatice reprezintă o alternativă fiabilă și optimă, ceea ce înseamnă reducerea aproape completă a vibrațiilor din mediu, rezultate optimizate de sortare și reducerea costurilor de operare, întreținere și energie.

Multotec

De 45 de ani, Multotec ajută cele mai mari companii miniere din lume să proceseze minerale, mai fiabil și mai eficient.

Cu sprijinul liderilor recunoscuți în metalurgie și inginerie tehnologică, echipamentele noastre de prelucrare a mineralelor sunt utilizate pentru a optimiza recuperarea și a reduce costul de producție în fabricile de prelucrare a mineralelor din aproape 70 de țări de pe șase continente.

Cu sediul central în Africa de Sud, Multotec este o companie înregistrată cu servicii complete, cu fabrici de producție în Africa, Europa, Asia, Australia și Americi, aducându-ne mai aproape de clienții noștri.


Vom fi foarte încântați să putem oferi clienților noștri unele dintre numeroasele noastre produse și servicii. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim pe dumneavoastră sau cu compania dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru web.

© Copyright 2024 Euro SITEX
Design and Programing: Reklalink s.r.o.