ProfilUL COMPANIEI

Euro SITEX s.r.o. este o companie modernă, dinamică, construită pe baza tradiției, experienței și specializării profesionale a partenerilor săi interni și externi. Datorită acestor resurse, compania are specialiști care formează topul absolut în domeniul lor. Compania operează pe piață de douăzeci de ani și este cel mai mare furnizor ceh de site industriale. De asemenea, este activă pe piața de țesături tehnice, materiale perforate, benzi transportoare de sârmă și filtre.

Cu calitatea produselor sale și un nivel înalt al serviciilor de consultanță, Euro SITEX s.r.o. s-a impus nu numai pe piaţa cehă, ci şi pe piaţa europeană. În prezent operează prin birourile sale de vânzări și filialele din Slovacia, Lituania, Rusia, Estonia, Letonia, Polonia, România, Bulgaria, Bosnia, Serbia, Belarus, Slovenia, Croația, Macedonia, Ucraina, Moldova și, mai recent, Kazahstan.


Scopul principal al Euro SITEX s.r.o. este de a oferi servicii de consultanță și suport maxim tuturor clienților săi. Baza acestei activități se află în primul rând în industria minieră, în producția de materiale de construcție, industria construcțiilor în sine și arhitectură, în industria alimentară, în industria prelucratoare de sticlă, inginerie și metalurgie.

Snahou společnosti Euro SITEX s.r.o. je dokumentování veškerých firemních procesů ovlivňujících jakost produktů a kvalitu služeb a proto se v roce 2001 stala držitelem certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9002, který vydal Český lodní a průmyslový registr v Praze. Certifikovaný systém jakosti se vztahuje na dodávky veškerých výrobků a na poradenský servis. V roce 2002 byla certifikace rozšířena na normu ČSN EN ISO 9001:2001.

Prin urmare Euro SITEX s.r.o., nu înseamnă doar tradiție și o poziție puternică pe piața cehă și europeană, ci este mai presus de toate o garanție a calității, fiabilității și credibilității. Euro SITEX s.r.o. este gata să satisfacă diferitele cerințe individuale ale clienților săi.


© Copyright 2023 Euro SITEX
Design and Programing: Reklalink s.r.o.